Om oss

FÖR NATURLIGT GODA TILLFÄLLEN I VARDAGEN.

ANYDAY Nuts är torrostade utan olja, för att plocka fram det bästa ur dem. Några med en gnutta salt tillsatt, andra bara som de är. Naturligt gott, och enkelt att ta till under de där små tillfällena i vardagen, då vi behöver stanna upp lite grann.

Anyday är lätta att få tag på, ta med sig och förvara

För att goda saker har en naturlig plats i vardagen.

Vardagsbra i de små ögonblicken

När vi rusar fram genom vardagen är det lätt att missa de där små speciella ögonblicken som fladdrar förbi. Som en oplanerad träff med en god vän. En kort promenad i solen från jobbet till träningen. Eller några minuters plötslig egentid medan du väntar på en försenad buss…

Vi är övertygade om att det är just de där små stunderna i vardagen som gör bra dagar ännu bättre. Och vi tror på det hälsosamma i att tillåta sig att njuta lite då och då. Att inte skjuta upp allt till helgen. Därför har vi försökt hitta något som är lika lätt att ta med sig som att plocka fram när suget efter något gott gör sig påmint. Eller när du helt enkelt vill unna dig en paus från vardagens alla måsten.

Ät gott - med gott samvete

ANYDAY är naturligt goda nötter. Fulla med naturligt goda nyttigheter kan du dessutom njuta dem med gott samvete. Och vi har bestämt oss för att låta dem bli en självklar del av varje dag. Men framförallt vill vi inspirera dig att lägga märke till alla de där små ögonblicken som redan finns där. Så passa på att njuta av det goda här och nu. Närsomhelst. Varsomhelst. ANYDAY.

ANYDAY NUTS ÄR ROSTADE UTAN OLJA FÖR BÄSTA SMAK OCH KRISPIGHET.

NÅGRA MED EN GNUTTA SALT TILLSATT, ANDRA BARA SOM DE ÄR.

MER OM VÅRA NÖTTER

SE PRODUKTER